Međunarodni i domaći drumski transport

Levin Logistics je Vaš pouzdan partner za organizaciju FTL (Full Truck Load), LTL (Less Truck Load) i pošiljaka u zbirnom (Groupage) transportu. Sa velikim brojem sigurnih podizvođača izlazimo u susret svim zahtevima naših klijenata. Omogućavamo prećenje pošiljaka u realnom vremenu i pouzdan servis, dostupan 24/7. Spoj mladosti, iskustva i želje je osnovni adut napretka naše kompanije. Pozovite nas i uverite se u kvalitet usluge.

Brodski transport

Saradnja sa vodećim brodskim kompanijama omogućuje nam najpovoljnija rešenja po pitanju FCL (Full Container Load) i LCL ( Less Container Load) pošiljaka. Globalna mreža partnera garantuje pouzdan servis sa fiksnim tranzitnim vremenima. Nudimo kompletnu podršku za bilo koji Vaš projekat koji biste mogli imati za uvoze koristeći prekookenski brodski transport. Pozovite i uverite se u kvalitet usluge.

Carinsko zastupanje

Naši dugogodišnji partneri za carinsko zastupanje prisutni su na svim carinskim ispostavama u Beogradu. Uz naš profesional pristup i njihovu strućnost pomoći ćemo Vam da uspešno rešite sve nedoumice oko carinskih formalnosti. Za naše klijente, pronalazimo najbolja rešenja i sigurnu uslugu carinjenja, bez obzira o kom se carinskom postupku radi. Uvek dostupni carinski referenti će se pobrinuti da se postupak carinjenja obavi u što kraćem vremenskom roku i na obostrano zadovoljstvo.